Viktor Krumsvik fra Arendal skøiteklub (i midten) på toppen av 500 m-pallen i Drammen. Foto: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vant i Landsmesterskapet

Viktor Krumsvik fra Arendal skøiteklub ble i helga landsmester i G16-klassen på 500 meter.

Arendal stilte med fire løpere i årets Landsmesterskap i Drammen, som er mesterskap for unge løpere opp til 17 år. Pål og Viktor stilte i gutter 16, Katarina i jenter 13 og Stian i gutter 15. Katarina gjorde sine saker bra og satt ny bestenotering ute på 1500 og gjennomførte også en solid 500 og 1000 meter.

Stian leverte løp på det jevne og gjorde en strålende innsats på Telemark/Aust-Agder sitt lagtempo lag som ble nummer fire, rett bak pallen. Viktor vant 500 meter, ble nummer tre på 1000 meter og nummer fire på 1500 meter. Pål ble nummer to på 500 meter, nummer to på fellesstart, nummer fire på 1000 meter og fem på 1500 meter.