Søndagens seier var min 36. trippelplassering i Norge denne sesong. Foto: ALN Hanold.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vant med ny hest

Etter tre knepne andreplasser på de tre siste startene mine var det deilig å være først i mål igjen.

Her er jeg på Erik Sjøhammer. Foto: ALN Hanold.
Her er jeg på Erik Sjøhammer. Foto: ALN Hanold.

Hot Fighter viste virkelig at han er en racer i monté i går. Han knuste storfavoritten i dødens! Det er sterkt, og hesten stod til hele 13 ganger pengene. Han var også femtevalg i spillet, så det var ikke mange som hadde tro på oss før løpet.

Men JEG hadde troen! Og det hadde jeg all grunn til. Han var rett og slett hot i går. Jeg har aldri ridd denne hesten i løp tidligere. Imidlertid har jeg ridd ham en gnag hjemme, og etterpå sa jeg til eieren: Jeg tror dette kan bli bra til søndag. Det var deilig å få rett!

Seieren var min 12. på norsk jord denne sesongen og 26. totalt i karrièren. Kommende løp blir torsdag på Bjerke med Red Filly.

Vil du abonnere på Lokalsportens ukentlige nyhetsbrev?