Volvo 240 etter helgas seier i Gimlehallen. Bak fra venstre: John Arthur Kvernstuen, Jan Aage Nordbø, Torgeir Aslestad, Kjetil Veum Sveinsson, Andreas Torkildsen. Foran fra venstre: Erlend Kasin, Bendik Skarpeid Egeland, Gaute Aas Levang. Foto: Christer Eidsaa.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vant over NM-mesteren i futsal

Denne gjengen i Volvo240 danket ut norgesmesterne fra KSI Futsal på sin vei til finaleseier i helgas oppvarmingsturnering før sesongstarten.

I søndagens turnering i Gimlehallen stilte en del lag som har vært med tidligere og ellers noen nye ansikter. I den ene semifinalen møttes El Cartel og Forsvarets Futsalkommando til dyst, og her var det El Cartel som gikk videre etter 1-0-seier. I den andre semifinalen møttes Volvo240 og NM-vinneren og sørlandsmesteren fra 2015, KSI Futsal. Volvo240 gikk videre til finalen med 2-0-seier over KSI Futsal og kampen om finaletrofeet sto dermed mellom Volvo240 og El Cartel.

Finalen bar preg av to gode lag med litt slitne ben. Det var jevnt hele veien, men det var store sjanser og fine redninger fra begge keeperne. Volvo240 fikk et lite overtak og gikk opp til 1-0-ledelse like før pause. El Cartel utlignet midt i 2.omgang, men det var Volvo240 som hadde det lille ekstra i kampen og vant 2-1.

Sesongens første turnering i avd. Kristiansand starter 5. november.

Resultater pre-season:

Finale
El Cartel Volvo240 1-2
Semifinale
El Cartel Forsvarets Futsalkommando 1-0
KSI Futsal Volvo240 0-2

Se alle resultater her!