Rune Danneborg (t.h.) fra KNA Aust-Agder og kartleser Henning Elvekrok fra NMK Kongsberg suste til topps i Oslo Motorshow 2015 sist helg. Foto: Innovation motorsport.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vant Oslo Motorshow

Vi var raskest av alle rallybilene, uavhengig av klasse, da vi vant vår klasse i Oslo Motorshow sist helg.

Med vår Mini JCW WRC bil var kartleser Henning og jeg tre tideler raskere enn nestemann etter tre dagers kjøring.

Oslo Motorshow samlet bare på lørdag over 20.000 tilskuere, og det var kjempegøy å kjøre for så mange elleville entusiaster. Publikum fikk muligheten til å oppleve et forrykende showrally med to etapper hver messedag.

Seieren kom imidlertid ikke uten dramatikk. Under kvalifiseringen fredag kjørte vi av og ødela fronten på vår bil. Mekanikerne klarte på rekordtid å reparere skadene, og på fredagens siste etappe satte vi beste kvalifiseringstid av alle rallybilene. Lørdag tok Lars Morten Berntsen fra NMK Hadeland i Opel kit car føringen med bestetid foran oss.

I søndagens første løp var igjen Berntsen foran, men på siste finaleomgang tok vi ut det siste, og vant altså med knapp margin.

Dette var kjempemoro. Flott arrangement, enormt med tilskuere og stor stemning. I tillegg var jo hele utstillingen et eldorado for motorinteresserte i alle aldrer.