Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

VABIK inviterer til familiefest i Jegersberg

karusellbilde3  løp 2014 (157)

Hjertelig velkommen til 9. Terrengkaruselløp og 4. løp i Barnas karusell i Jegersberg torsdag 5. juni!

Dette løpet har en ny og spennende medarrangør og sponsor, Hennig-Olsen Is, i en nykomponert løype. Hennig-Olsen Is har lovet utdeling av is til både store og små, så vi inviterer til familiefest på Grønn slette i Jegersberg.
Nå, og ut sesongen, én gratis enkeltstart til helt nye løpere, som vil prøve om karusellen kan være noe for dem.

Løypa: Hennig-Olsen Is-løpet (4,2 km) har en ny løypetrasé, men likevel med flere velkjente elementer. Start/mål er på Grønn slette. Løypa starter på Postveien/lysløypa, tar inn i skogen allerede midt i bakken, og følger noe av den gamle Hestmann-traséen. Etter et strekk på lysløypa igjen tar den rett inn i terrenget (ikke svingen mot Stitjønn) og kommer ut på broen til Slåttebekken. Følger vei et lite stykke, før den dreier høyre på stier mot leirduebanen. Krysser Sødalsmyrveien 2 ganger på turen ned til Jegersbergvannet. Over demningen, følger den gamle Hestmann-traséen ned til høyre, tar sti opp heia til grusveien igjen, og følger denne til mål.

Barnas karusell: Fellesstart kl. 17.00 (ekstrapulje om nødvendig), løype ca. 500 m. Ingen tidtaking, medalje til alle, og is fra Hennig-Olsen.
NB! Nye sesong-numre i år til barna (15000-serie), så de som fortsatt har de gamle nummerseriene (10-11000) må bytte.
Enkeltstart koster kr. 40,- og sesongprisen (8 løp) er kr. 150,-. Alle i alderen 0 til 11 år (født etter 2002) kan delta. (Bemerk at 10-11-åringer (født 2003-2004) i år kan velge å delta i voksenløpet, men ikke begge deler.)
Det blir salg av vafler og pølser.

Parkering: Parkering gjøres på Gimlebanen (følg parkeringsvaktenes anvisninger). Etter kl. 16.00 er det også mulig å benytte parkeringsplassene på UiA.

Start-tider: Som vanlig er løypa åpen allerede fra kl. 13.00 for løpere som vil starte når de har lyst. Kommer du i mål før klokker og målregistrering er på plass, skriver du deg inn på HVITE lister i målteltet. Har du tatt tiden selv, kan denne også skrives på listen (i kolonnen for Slutt-tid, ved siden av startnummeret ditt). Egen tid-løpere må starte før kl. 17.00.

Tidtakingspuljene for normalløypa går 17.30-18.15. (pulje hvert 3. minutt.) Løperne strekkodeleses inn puljevis, og startes når tiden er inne.

Milslukerne løper 2 runder, ca. 8,2 km, og de starter i egen pulje kl. 17.15. Puljeløperne registreres i mål (på vanlig måte) med strekkodelesing i målteltet.  2 runders-løpere som tar tiden selv, eller løper på ‘fullført’, må være vesentlig tidligere ute, og de skrive seg på GULE lister i sideteltet ved mål. (NB! Ikke klokke-leses.)

Sykle til løpet: Løpere som kommer til fots eller på sykkel kan skrive seg inn på liste i Sekretariatet og blir med på trekning av 10 premier hver gang.

Nye løpere: Bare registrer dere i Sekretariatet og få fast startnummer, informasjon og giro der. Deretter er det bare å løpe. Husk at alle må registreres ved målgang, strekkodeleses eller innskrives, avhengig av løpsvalg.

Ha en flott tur!

For Utvalget
Jan

PS: Vi varsler allerede nå at 10. karuselløp blir flyttet fra Mjåvannsområdet tilbake til den opprinnelige Kalkheia-løypa i Jegersberg (5,3 km / 3,5 km (uten tid)). Standarden på løype og logistikk kunne ikke bli bra nok ved Mjåvann. Rambøll er fortsatt medarrangør.
NB! Siden 10. karuselløp ble terminfestet uten milsluker, blir det heller ikke milslukerdistanse i Jegersberg.

PPS:

Merk at du selv kan sjekke på nettet om registrer­ingene dine er korrekte. Du kan også sjekke om du har betalt for sesongen. Følg linken (under)

http://vest-agder.bedriftsidretten.no/hovedmeny—lokal/aktiviteter-og-arrangement/terrengkarusellen/dde3e8a0-9f5a-4327-ab86-70d70cb0227b/2

 

Under ‘Resultater’ klikker du på ‘Deltakerliste 2014’ og du blir tilbudt å laste ned en Excel-fil med alle opplysningene så langt. Denne blir oppdatert like over helgen etter hvert karuselløp.

Ds