Aleksander Østerhus er leder av fotballstyret, sportslig leder og Kvalitetsklubbansvarlig i Just IL. Foto: Skjermdump fra video.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Venndøl kåret til årets unge leder

Aleksander Østerhus fra Just IL har fått høythengende pris fra Norges Fotballforbund.

Østerhus fikk prisen av fotballpresident Terje Svendsen under fredagens lederseminar på Ullevaal Stadion.

Juryen sier følgende:

«Årets prisvinner er en ung mann som har et enormt engasjement for fotballen. Han er brennende opptatt av barne- og ungdomsfotball og bruker enormt mye tid på klubben sin. Prisvinneren beskrives som en mann med stor gjennomføringsevne og en som er veldig flink til å engasjere og motivere andre i klubben. Denne interessen og engasjementet har ført ham inn i blant annet rollene som leder av fotballstyret, sportslig leder og Kvalitetsklubbansvarlig. Han har fått en stor del av æren for at hans klubb ble sertifisert som Kvalitetsklubb i høst.

Se videopresentasjon her: