Uten hender på sykkelstyret utfører Ola Selsjord (21) en baklengs salto med halvannen skru. Foto: skjermdump fra You Tube.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Verdensrekord på Flipside i Farsund

Det er utrolig motiverende for alle i klubben å se en nordmann sette verdensrekord på vår egen bane.

Nylig klarte Ola Selsjord å utføre en «Flair 540 nohander» på Flipside-anlegget vårt her i Farsund. Å få til det trikket han utfører på videoen under, er mildt sagt imponerende.

Vi er veldig stolte av at Selsjord også har uttalt til media at Flipside er Norges beste park. For unge som utfolder seg daglig her i dette anlegget, er det svært inspirerende at Selsjord viser at man kan bli profesjonell BMX-syklist også i Norge.

Denne sommeren har vi hatt masse aktivitet på Flipside, og det lover godt for fremtiden. Klubben vår er i vekst, og talentene myldrer!