Prosjektleder for Sykle til jobben Vest Agder, Kristin Tverberg (t.v.) og Daglig leder i Vest Agder Bedriftsidrettskrets, Solveig Voldmo satte stor pris på at ordfører Harald Furre var med på markeringen av oppstarten på årets Sykle til jobben-aksjon nær Slottet i Markensgate. Alle fotos: Bedriftsidretten.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Vest-Agder med knallstart på Sykle til jobben-aksjonen

Vest-Agder er i landstoppen for forhåndspåmelding til årets Sykle til jobben-kampanje. Tirsdag ble starten markert i nydelig vær.

Allerede før oppstart på kampanjen var vi 3300 personer fra Vest Agder som er påmeldt i årets sykle til jobben aksjon. Vi ligger dermed på landstoppen hav deltakelse angår. Samtidig er det så close race at hver deltaker er viktig.

Klarer vi å markere oss som sykkelby nummer én i Norge? Ta en titt på bildeserien fra dagens arrangement i Kristiansand sentrum og se om du også kan bli fristet til å sjekke ut livet på sykkelstien. Og – glem nå ikke å melde dere på kampanjen på www.sykletiljobben.no. All fysisk aktivitet teller, ikke «bare» sykling til jobben.

Les også: Helårssyklist – om våren kommer bonusen. 

Knut Bjoraa fra Knuts Sykkelreiser deler ut sykkelguider til syklistene.
Knut Bjoraa, Bjørne Jortveit og sykkelgeneral Christen Egeland.
Nydelig vær og gode samtaler tirsdag morgen.
Og imens vi var tilstede passerte telleapparatet 20 000 passerte syklister til nå i år. Hurra!
Med slike forhold på sykkelstiene ligger alt til rette for en fin morgenstund før man stiller våken og klar på jobb, noe Trine Lise Åsen går god for.
Ronald Skårland fra G. Nordby hjalp til med sykkelservice.
Kristin Tverberg (Bedriftsidretten) og Ann Kristin Eide (Vest Agder Idrettskrets) synes Sykle til jobben skaper et flott fokus på alle de positive effekter man oppnår ved å være fysisk aktiv.