Søsknene Fabian (16), Myron (17) og Stella Weinberg (18) fra KIF Friidrett. Alle foto på siden: Privat.
Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Weinberg-søsknene imponerte i Tyrvinglekene

Det ble pallplassering til alle tre Weinberg-søskene i helgas stevne.

Siste helg var det både Tyrvinglekene og 2. Norwegian Grand Prix i Nadderud. Tyrvinglekene er det største friidrettsstevnet i Norge og det gikk meget godt for søsknene Fabian, Myron og Stella.

Fabian på toppen av pallen etter diskos-gullet.

Fabian i G16 startet fredag med diskos 1,5 kg . Førsteplass med stevnerekord 54,45 meter.

Myron i G18 hadde fullt program på lørdag, først hoppet han lengde og perset med over 30 cm til 6,61 m, det ga 1.plass. Dermed klarte han kravet til junior-NM.

Myron (i midten) på toppen av pallen.

Deretter kastet han spyd. Det ble også 1.plass, men han var ikke helt fornøyd med 55,00 m. Senere samme kveld kastet han også spyd under Norwegian Grand Prix og da ble det en fin 6.plass i seniorklassen med 61,00 m.

Stella i J19 fik førsteplass i spyd i  Tyrvinglekene med 50,19 m. Fire timer senere kastet hun spyd under Norwegian Grand Prix. Det endte med et bestekast på 51,09 m og 2.plass.

Stella til venstre etter andreplassen i spyd i Norwegian GP.

Alle tre søsknene var veldig godt fornøyde med resultatene som viser en god framgang og en fin form. Neste stopp er VU-spelen i Göteborg.

Daniel Thrana (15) fra KIF Friidrett ble nummer tre i sin aldersklasse i spyd med 46,08. Det var også mange andre gode KIF-resultater i jente- og gutteklassene.