Brukerskapt innhold
Lokalsporten.fvn.no er siden for brukerskapt innhold, der klubber og utøvere selv skriver fra stevner, trening og annet. Vi tar også inn pressemeldinger som omhandler sørlendingers prestasjoner. Formålet er å speile mangfoldet og bredden i lokalidretten, og flere av sakene publiseres også på forsiden til fvn.no. Minst en gang i uka samler vi utvalgte bidrag i papiravisen. Vil du som utøver eller din klubb være med som en av stadig flere bidragsytere, kan du sende en e-post til Rune Stensland.

Zero Gravity: friheten til å være seg selv

ZeroGravity på Lund i Kristiansand er Norges første innendørs treningshall som er bygget og dedikert til urban bevegelse. Navnet betyr null tyngdekraft og er et tilholdssted for de som holder på med parkour, freerunning, tricking, breakdance og andre måter man kan bevege seg akrobatisk gjennom luften på.

ZG er en del av Vision Skatepark i Kristiansand. Den deler felles filosofi med actionsportene skateboard, bmx, sparkesykkel og inline. Det handler om friheten til å være seg selv, innovasjon, respekt, kreativitet, å uttrykke seg selv og andre ting som flyr gjennom luften.

ZG er en arena der vi både gråter og ler, svetter og heier på hverandre. Sammen skaper vi en hjemmebane som ikke ekskluderer, men inkluderer alle. Nybegynnere og proffe, unge og gamle, jenter og gutter er alle velkommen på trening!

Treningshallen er utviklet og bygget for at medlemmene skal kunne presse sine grenser til det ytterste innenfor trygge rammer.

ZG er et sted å møte venner, bygge nettverk og få nye kontakter i en rusfri og positiv atmosfære. Våre ansatte og medlemmer i alle aldrer trener sammen, utvikler seg sammen og inspirerer hverandre til å nå sine mål. Det er et godt sted å utvikle fysikken, fokusere energien og slippe frem lidenskapen i et trygt og kontrollert miljø, for så å ta  ferdighetene med seg ut i gata.

I denne bloggen vil vi introdusere de ulike aktivitetene vi har på ZG, fortelle om våre medlemmer og trenere, dele historier og filmer fra hallen og fortelle om hva som skjer til enhver tid.

Stay tuned for more!

Zero Gravity 

Parkour kurs

Freedom

Facebook


Group